Nye spændende rejser til efteråret

 

BUS- OG GRUPPEREJSER

"Ja vi elsker dette landet"! Norge har denne sommer og sensommer taget gæstfrit imod danske turister. Det var både nordmændene og danskerne glade for. Det nåede at give dejlige oplevelser og glade danskere.  

NORDIC TOURS udarbejdede en serie attraktive rejser, som med succes nåede at blive gennemført i juli, august og september måned. Her og nu må vi nøjes med at følge rejsevejledninger og officielle retningslinjer - både fra dansk og nordisk side. 

Norge er generelt kendt for masser af lys og luft og fantastisk natur - så det er et trygt og populært rejsemål. I forbindelse med sommerens vejledninger udviklede vi den mest pragtfulde Nordkap- og Lofotentur man kan tænke sig. Ren Norge med alle de facetter og højdepunkter som Norge har at byde på! Måske kan den give inspiration til sommeren 2021.    

Husk - vi skræddersyer altid vores tilbud til Jer, så de forløber optimalt i forhold til ud- og hjemrejse! Husk endelig også, at vi er en af Europas suverænt stærkeste når det gælder FIT rundrejser - måske det kunne være et interessant nyt produkt og et godt supplement til grupperejserne i 2021?