Nye spændende rejser allerede til denne sommer 

 

BUS- OG GRUPPEREJSER

"Ja vi elsker dette landet"! Norge tager igen gæstfrit imod danske turister. Det har vi alle både nordmændene og danskerne glædet os til!

NORDIC TOURS har udarbejdet en serie attraktive rejser, som kan sælges allerede her i august og september måned, som er skønne rejsemåneder i Norge. Norge har masser af lys og luft og fantastisk natur - så det er et trygt og populært rejsemål. Nordkap og Lofoten tilbyder vi også igen - vi har udviklet den mest pragtfulde tur man kan tænke sig. Ren Norge med alle de facetter og højdepunkter som Norge har at byde på!   

Vi arbejder løbende med at forhandle med vores leverandører og udvikle nye gruppeture i takt med at der åbnes mere og mere. Og husk - vi skræddersyer naturligvis rejsen til Jer, så den forløber optimalt i forhold til ud- og hjemrejse! Vær også opmærksom på, at vi tilbyder en ny oplevelsesrig tur til Island! Husk endelig også, at vi er en af Europas suverænt stærkeste når det gælder FIT rundrejser - måske det kunne være et interessant nyt produkt og et godt supplement til grupperejserne?