ØSTERSØENS PERLER

7 dages rundrejse i Østersøen

Vi har samlet de skønneste nordiske og baltiske hovedstæder rundt om Østersøen i en spændende rundrejse. Stockholm – Nordens smukke Venedig – og finnernes eksotiske designhovedstad Helsinki bindes sammen af en skøn krydstogtoplevelse ombord på SILJA LINE. Tallinn og Riga – to baltiske hovedstæder med en perlerække af smukke velbevarede historiske bygninger, kirker, bymure og tårne. Udover det fremstår de to baltiske lande i dag også som moderne og vestligt orienterede kulturer. 

 

1. dag: Stockholm 

Rundrejsen starter i Stockholm, som mange opfatter som Nordens suverænt smukkeste hovedstad – byen nærmest svæver på vandet i et net af broer, kanaler og skærgårdsøer. Byens hjerte er Gamla Stan med charmerende smalle gyder, caféer, smukke torve og kirker. Kongeslottet, Vasamuseet, Drottningholm Slot eller det nye ABBA-museum – der venter mange fantastiske attraktioner i Stockholm.
Overnatning på Clarion Hotel Sign el. lign.
 

2. dag: Stockholm-Helsinki

Hele dagen er til fri disposition – Stockholm venter på at blive udforsket. Om eftermiddagen er der indcheckning på SILJA LINE, der tager Jer på en skøn oplevelsesrig sejltur i særklasse. Skibets arkade byder på shopping, caféer, restauranter, underholdning m.m. I den lyse sommernat anløbes Ålandsøerne. 
 

3. dag: Helsinki

Finnernes monumentale hovedstad Helsinki anløbes om formiddagen – nyd indsejlingen på dæk. Finnerne er kendt for Nokia, Marimekko, Iitala Glas, Sibelius og Alto-vasen – men byder på meget mere end det. Glæd jer til en eksotisk hovedstad der bærer præg af at være en smeltedigel mellem øst og vest.
Overnatning på Radisson Blu Hotel Seaside el. lign.
 

4. dag: Helsinki-Tallinn

Dagens sejlads mellem Finland og Estland klares bekvemt på bare 2 timer. Tallin har en af Europas flotteste middelalderbykerner og en velbevaret bymur. I den gamle bydel med de brostensbelagte gader slentrer du rundt blandt flotte historiske bygninger, museer og katedraler. Det var i Tallinn at Dannebrog ifølge sagnet faldt ned fra himlen i 1219.
Overnatning på The von Stackelberg Hotel el. lign.
 

5. og 6. dag:  Tallinn-Riga (308 km, ca. 4 timer)

Videre sydover gennem Estland til den lettiske grænse og til hovedstaden Riga. Riga skal opleves til fods - en uendelig perlerække af smukke historiske facader og gavle – eller fra en anden vinkel – tag en sejltur på kanalen og videre ud på floden Daugava. Gå i øvrigt ikke glip af den såkaldte Riga Balsam. Det er den specielle lettiske bitter, sort og tykt flydende. Vi har inkluderet to overnatninger.
Overnatning på Clarion Collection Valdemars el. lign.
 

7. dag: Hjemrejse

Individuel hjemrejse fra Riga
 
Bestil tilbud>>>

7 DAGE, 6 OVERNATNINGER

Standardværelse m. bad/toilet inkl. morgenmad.
Udvendig kahyt m. bad/toilet inkl. morgenmad på Silja Line.

PRISER PR. PERS.

Fra DKK 3.575,-
i dobbeltværelse/kahyt
Fra DKK 6.225,-
i enkeltværelse/kahyt

TILLÆG

Fra DKK 1.160,-
pr. bilplads på færge
Fra DKK 520,-
pr. MC på færge
 
AFBESTILLINGSFORSIKRING
6% + 1,1% til staten

REJSEPERIODE
Dagligt i perioden 15.05. – 15.09.18
(andre perioder kan forespørges)

PRAKTISKE OPLYSNINGER
Mulighed for ekstra overnatninger mod tillæg.

RESERVATION
Bestil rejsen på www.nordictours.dk

Eller ring på 88 32 00 32.
 

Stockholm / Richard Ryan
Silja Line / Finnish Tourist Board