CHARMERENDE SYDENGLAND 

7 dages rundrejse i det sydlige England

Sydengland byder på charmerende landsbyer med stråtækte pubber, kyststrækninger med palmetræer og forrevne klipper, øde hedestrækninger, frodige haver og masser af gode spisesteder. Der er noget for enhver smag.

 

1. dag: Brighton

Turen starter i Brighton, som er en af de traditionelle engelske kystbyer. Byen var oprindelig en fattig fiskerby, men blev populær i det 18. århundrede, da kystferier blev en kongelig trend. I bor helt nede ved vandet på The Granville Hotel el. lign.


2. dag: Brighton-Ferndown (146 km, ca. 2 timer)

I dag går turen vestpå mod Ferndown tæt på Bournemouth. Dagens etape er rimelig kort og giver jer rig mulighed til at lave en afstikker til Salisbury med sin middelalderlige charme og en domkirke fra 1092. Og midt på den vindblæste slette findes Europas mest berømte fortidsminde, Stonehenge, de magiske kæmpesten, som menes at være ca. 5000 år gamle. I overnatter i Ferndown på The Bridge House el. lign.


3. dag: Ferndown-Plymouth (199 km, ca. 2 timer 40 min)

Endnu en dag går turen mod vest. Første stop kunne være i Bournemouth, som er en af Englands mest populære badebyer med 10 km. hvid sandstrand og et mildt klima. Dorchester er hovedstaden i det hyggelige grevskab Dorset og Lyme Regis. Den vestligste by med samme charme og feriestemning som under mere sydlige himmelstrøg. Sidste kendte badeby på dagens etape er Torquay. Overnatning på The Drake Hotel el. lign.


4. dag: Plymouth

Plymouth er den største by i den vestlige del af Sydengland og har masser at byde på. Men mange vil nok benytte dagen til at køre en tur til Penzances og Land’s End – stedet, hvor England hører op. En køretur på 126 km., måske med en afstikker til Falmouth, som i gamle dage var en kendt smuglerby. I dag er det en mondæn havneby for velhavende lystsejlere og Englands mildeste klima. Overnatning på The Drake Hotel el. lign.


5. dag: Plymouth-Barnstaple

I dag går turen lidt mod nord. I kan vælge at køre ad hovedvejen over Exeter, som er en af de byer i Devon og Cornwall, der byder på mest historie. En tur på 153 km. Alternativt kan I vælge at køre stik nord ad de mindre veje. En meget smuk og spændende tur, men også lidt anstrengende. Men så kan I jo gøre et holdt undervejs. Dagens mål er Barnstaple, som ligger ved Tawfjorden og som er en af Englands første købstadsbyer. Fine, gamle huse vidner om den stolte fortid. Overnatning på Cedars Inn el. lign.


6. dag: Barnstaple-Abingdon, Oxfordshire (279 km, ca. 2 timer 50 min)

Nyd turens sidste dag og de smukke omgivelser på turen tilbage mod London. Besøg Bath, som er Englands måske mest elegante by og blandt Storbritanniens største turistmagneter. Bath ligger smukt ved Avonfloden i Cotswolds’ bakkede landskab. Videre til Oxford, som nok er mest kendt for sit universitet, og som faktisk består af hele 35 colleges. Den sidste nat nydes på Dog House Hotel el. lign.

7. dag: Hjemrejse

Individuel hjemrejse fra England.
Bestil tilbud>>>

7 DAGE, 6 OVERNATNINGER

Standardværelse m. bad/toilet inkl. morgenmad.

PRISER PR. PERS.

Fra DKK 3.385,-
i dobbeltværelse
Fra DKK 4.740,-
i enkeltværelse

TILLÆG

Afbestillingsforsikring
6% + 1,1% til staten

REJSEPERIODE

Dagligt i perioden 15.05. – 15.09.18
(andre perioder kan forespørges)

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Mulighed for ekstra overnatninger mod tillæg.
Flyreservation og/eller billeje arrangeres af Jer selv.

RESERVATION

Bestil rejsen på www.nordictours.dk

Eller ring på 88 32 00 32.
Arundel Castle / Hanne Mikkelsen
Stonehenge / Hanne Mikkelsen