NORGES STORE FJORD


7 dages rundrejse i Norge

Tag på en klassisk rejse i det majestætiske Fjord Norge. Tag ud og se den skønhed og mangfoldighed, som det sydlige Norge har at byde på. Oplev tre berømte fjorde - den smukke Geirangerfjord, den maleriske Hardangerfjord og den spektakulære Sognefjord. Denne rundrejse tager jer med ud på fjordene på to dejlige sejlture, hvor I kommer forbi storslåede fjelde og vildt brusende vandfald. Det bliver en uforglemmelig rejse fyldt med vidunderlige minder. 


1. dag: Vrådal

Turen starter i Vrådal, som ligger i hjertet af Telemarken og kun 2,5 times kørsel fra Larvik, så I kan sagtens nyde køreturen og eventuelt gøre et stop undervejs. Området byder på smukke fjelde, skove og stille søer. I kan besøge Vrådal Slusemuseum eller blot nyde den skønne natur. Overnatning på Quality Straand Hotel & Resort el.lign.

2. dag: Vrådal-Lofthus (224 km, ca. 4 timer)

På vejen fra Vrådal kører I over det golde og barke Haukefjell og langs Sørfjorden, som er en udspringer af Hardangerfjord. Gør eventuelt stop ved Låtefossen. Nyd turen i det skønne Hardanger, som også kaldes for Norges frugthave, da man på grund af det milde klima omkring fjorden kan dyrke frugt her. Nationalparken Hardangervidda er også en udflugt værd. Overnatning på Hotel Ullensvang el.lign.

3. dag: Lofthus-Sogndal (192 km, ca. 3 timer 30 min)

En del af dagens etape foregår på vandet. Forsæt til Gudvangen ved Nærøyfjorden, hvor der venter jer en smuk sejltur over den gudeskønne Sognefjord til Kaupanger, som er kendt for at have en af Norges ældste stavkirker. Overnatning på Quality Hotel Sogndal el.lign.

4. dag: Sogndal-Geiranger (210 km, ca. 4 timer 30 min)

I forlader den majestætiske Sognefjord, og kører videre forbi Skei og Olden, indtil I ankommer til Geirangerfjord. Fjorden er optaget på UNESCO's verdensarvlisten, og er en af Norges mest besøgte fjorde. To af de mest kendte vandfald ved fjorden er Brudesløret og De Syv Søstre. I kommer helt tæt på disse enestående vandfald på jeres sejltur fra Hellesylt til Geiranger. Overnatning på Hotell Geiranger el.lign.

5. dag: Geiranger-Beitostølen (202 km, ca. 3 timer 30 min)

I dag går turen videre til Beitostølen, men inden I forlader Geiranger, kan I tage et smut forbi Ørnesvinget, hvis I ikke nåede det dagen før. Lige syd for Geiranger er der også mulighed for at tage en afstikker op til udsigtspunktet Dalsnibba, inden I foræstter ruten mod Beitostølen. I kører over højfjeldet Jotunheimen Nationalpark, som er Nordeuropas højst beliggende fjeld. Her finder man nogen af de højeste bjerge i Norge såsom Galdhøjpiggen. Overnatning på Radisson Blu Resort Hotel el.lign.

6. dag: Beitostølen-Hønefoss (168 km, ca. 3 timer)

Dagens tur går enten over Gol, hvor man i gamle dage kunne opleve en flot stavkirke. Ellers I kan vælge at køre direkte videre til Hønefoss, og herfra tage en afstikker til Jevnaker. Her finder I Hadeland Glasværk med dets spændende udstillinger og hyggelige butikker. Overnatning på Klækken Hotell el.lign.
 

7. dag: Hjemrejse

Individuel hjemrejse fra Oslo, Larvik eller Langesund
Bestil tilbud>>>

7 DAGE, 6 OVERNATNINGER

Standardværelse m. bad/toilet inkl. morgenmad.

PRISER PR. PERS.

Fra DKK 4.560,-
i dobbeltværelse
Fra DKK 6.960,-
i enkeltværelse

TILLÆG

Fra DKK 1.200,- pr. person
for 6 x aftensmad

AFBESTILLINGSFORSIKRING 

6% + 1,1% til staten

REJSEPERIODE

Dagligt i perioden 15.05. - 15.09.19
(andre perioder kan forespørges)

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Mulighed for ekstra overnatninger mod tillæg.

RESERVATION

Bestil rejsen på www.nordictours.dk

Eller ring på 88 32 00 32


Hotel Ullensvang
Geirangerfjord / Terje Rakke
Brudesløret Geirangerfjord / Øyvind Heen
Hardanger / Willy Haraldsen