SKÆRGÅRD TIL HØJFJELD 

5 dages rundrejse Norge

Fra billedskøn skærgårdsmarina i Bjørnevåg og videre langs Boknafjord med skærgårdsidyl til Sauda og via sommervejen over fjeldet og ned gennem Setesdalen for at slutte ved Byglandsfjord. En betagende 5 dages rundrejse i egen bil.
 

1. dag: Ankomst til Norge (Kristiansand-Bjørnevåg 85 km)

Turen går til Bjørnevågs skærgårdsidyl knap halvanden times kørsel fra Kristiansand. Tag evt. en afstikker til Lindesnes Fyr, som er Norges sydligste landfaste punkt og kun 40 km fra Bjørnevåg. I Bjørnevåg kan I gå en tur i den hyggelige marina og nyde udsigten over skærgårdens vand til de træklædte bakker.

2. dag: Bjørnevåg-Sauda (310 km)

Fra Bjørnevåg fortsættes langs kysten mod vest. Undervejs passeres Flekkefjord. Videre til Byrkjedal og ved Lauvvik med en lille færge til Oanes. Herefter langs Boknafjord med Skærgårdsidyl til Sauda. 

3. dag: Sauda
Brug dagen som I har lyst til. Det oplagte udflugtsmål vil dog være at nyde Saudafjord. Alternativt en udflugt til Sørfjord eller Haugesund på Vestkysten.

4. dag: Sauda-Byglandsfjord (280 km)

I dag går turen til Byglandsfjord i Setesdal. Setesdal forbinder Haukelifjeld i nord med Kristiansand på solkysten i syd. Interessant i Setesdal er f.eks. kirken i Bykle, som blev bygget i 1619. Den er blandt de mindste kirker i Norge.

5. dag: Hjemrejse (Byglandsfjord-Kristiansand 73 km)

Individuel hjemrejse via Kristiansand med COLOR LINE.

Gå til Color Line>>>

5 DAGE, 4 OVERNATNINGER  

  • 1 overnatning med morgenmad i Bjørnevåg
  • 2 overnatninger med halvpension i Saudasjøen
  • 1 overnatning med halvpension i Byglandsfjord

 

PRISER

Fra DKK 3.615,- pr. person
Incl. overfart tur/retur


PRAKTISKE OPLYSNINGER

Turen tilbydes med forbehold for ledig hotelkapacitet i de tilbudte byer. I modsat fald vil der blive tilbudt alternativ hotelovernatning i samme priskategori.

RESERVATION

Bestil turen på www.colorline.dk eller telefon 99 56 19 00
Lindesnes Fyr / Jörg Girlich