TELEMARK OG HARDANGERFJORD 

7 dages rundrejse Norge

På denne tur får I det bedste af Norge på én tur. Fjorde og fjeldsøer, høje fjeldtoppe og trange dale, vandfald og isbærer og en rig flora og fauna. Og med to overnatninger hvert sted, er der tid til at nyde det hele i jeres eget tempo.

 

1. dag: Ankomst Norge, Larvik-Vrådal

Turen starter i Vrådal, som ligger i hjertet af Telemarken, kun ca. 2,5 t fra Larvik, så I kan sagtens nyde køreturen og evt. gøre et stop undervejs.

2. dag: Vrådal

Tag en sejltur med veteranbåden M/S Fram, som sejler fra Vrådal på indsøerne Nisser og Vråvatn. I kan også besøge Vrådal Slusemuseum eller blot nyde den skønne natur. Området byder på smukke fjelde, stille søer og skove og mange afmærkede vandrestier.

3. dag: Vrådal-Lofthus

Turen i dag bringer jer til Hardanger, som også kaldes for Norges frugthave, fordi man, takket være det milde klima omkring fjorden, kan dyrke frugt i dette område. Dagens mål er den lille by Lofthus ved Sørfjorden, som er en udspringer af Hardangerfjorden.

4. dag: Lofthus

I Hardanger er der masser at foretage sig, uanset om I vil være aktive eller bare slappe af og lade omgivelserne fylde jer med energi. Vandring i Hardanger Nationalpark, brævandring på isbræen Folgefonna eller måske en fjordcruise på Hardangerfjorden, en fantastisk måde at opleve det smukke fjordlandskab på. Der er også gode muligheder for et gårdbesøg, hvor man kan smage de lokale specialiteter.

5. dag: Lofthus-Geilo

I dag fortsætter I turen rundt om Hardangervidda. Dagens etape er kort, så I kan jo vælge at tage en stille morgen og blot nyde Lofthus. Eller der er rig mulighed for at udforske området, f.eks. Vøringvossen, som er Norges mest kendte foss. Det tager ca. 30. min at gå fra hovedvejen til bunden af fossen.


6. dag: Geilo

Den hyggelige fjeldlandsby ligger ved Hallingskarvet og Hardangervidda, et af Nord-Europas største fjeld plateauer. Området byder på over 500 kilometer mærkede vandreruter og fjeldheisen (stollift) tager jer op til Geilohøgda, hvor I kan nyde en fantastisk udsigt. I kan også køre til Flåm og tage en tur med en af verdens mest attraktive og spektakulære togrejser.

7. dag: Hjemrejse, Geilo-Larvik

Individuel hjemrejse via Larvik med Color Line.
Gå til Color Line>>>

7 DAGE, 6 OVERNATNINGER  

  • 2 overnatninger m. halvpension i Vrådal 
  • 2 overnatninger m. halvpension i Lofthus 
  • 2 overnatninger m. halvpension i Geilo

FÆRGE

Færgebillet til ud- og hjemrejse 
med Color Line fra Hirtshals til Larvik.

PRISER

Fra kr. 5.941,-
pr. pers. v/2 voksne

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Turen starter og slutter i Hirtshals.
Alle overnatninger er i standard dobbeltværelse inkl. bad og toilet.
Turen tilbydes med forbehold for ledig hotelkapacitet i de tilbudte byer. I modsat fald vil der blive tilbudt alternativ hotelovernatning i samme priskategori.

REJSEPERIODE

Dagligt i perioden 15.05. - 24.08.14

RESERVATION

Bestil turen på www.colorline.dk eller telefon 99 56 19 00
Vøringfoss/Gaby Bohle Innovasjon Norge