Vi har brug for stærke iindividualister
- og gode teamplayers
Hele team NORDIC under the Moose
VI ELSKER UOPFORDREDE ANSØGNINGER 

Dygtige og erfarne medarbejdere er vi altid interesserede i. Husk i din ansøgning at begrunde, hvorfor vi lige præcis skal vælge at ansætte dig? Hvad kan du tilføre NORDIC TOURS af nye kompetencer?

Vi forventer at vi i løbet af året får brug for 1-2 ELEVER / TRAINEES. Måske er du den talskarpe eller sprogstærke HHX’er som vi er på jagt efter. Du er interesseret i en spændende og grundig uddannelse i rejseliv. I salg kan du komme til at arbejde med bookinger, bekræftelser, udstedelse af rejsepapirer, informationsmateriale, assistere med tilbud m.m. De vigtigste fremmedsprog er her tysk, engelsk, fransk eller hollandsk. Måske er du grafisk anlagt og er god til sociale medier og hjemmesider eller nyhedsbreve? Måske er du skarp til tal - så kan du søge inden for økonomi eller indkøb og i højere grad komme til at arbejde med regnskab, forhandling eller kontrakter. 

Vi ser frem til din uopfordrede ansøgning med angivelse af de allerbedste argumenter for, hvorfor vi skal overveje at ansætte dig og hvilken stilling du ser dig selv i - inden for enten salg, indkøb eller økonomi. Ansøgninger sendes til vice.adm. Marianne Duus md@nordictours.dk vedlagt relevante udtalelser og eksamenspapirer.