Lone & CO. på chokoladefabrikken
Sandie på den røde løber i 2013
Jubilæumstur - seminar på STENA LINE
Jubilæum på Norefjell med en dag på ski
Siegrun fik flot andenplads i årets golfturnering
Michael i mudderbad under Extrem Mandehørm
Familiejulehygge - god tradition
Richard og Michael i køkkenet på Pancake Day
NORDIC TOURS på evolutionstrappen på det fantastiske Moesgaard Museum
FIT afdelingen fejrer en flot sommer 2016
Lone indtager Bremen
Anne og Hanne indtager Baden i Schweiz

PERSONALE AKTIVITETER 

Her er en række eksempler på nogle af årets forskellige aktiviteter hos NORDIC TOURS i personaleklubben. Hvert år gennemfører 5-6 NT'ere Aarhus City Halvmarathon! Der er også stor tilslutning til det nye Street Coffee løb. Udover de sportslige aktiviteter er der i årets løb studieture, Pancake Day m.m. I sæson 2017 hyggede vi os med årsabonnement på herlige Tivoli Friheden. I 2018 har vi fået frokostordning hver dag - og vi har tilmed vores egen massør, som har klinik oppe i vores "svenske" tårn! 

BESØG PÅ LOKAL CHOKOLADEFABRIK   
De fleste medarbejdere var med, da NORDIC TOURS besøgte Katrine Andersens Chokoladefabrik i Hinnerup og selv prøvede at lave lækre dessertchokolader.

DHL STAFETTEN OG STREET COFFEE LØBET 
Der er hygge, spænding og dramatik, når NORDIC medarbejdere stiller op. Op til 25-30 medarbejdere deltager hver gang på løb eller walk! Til højre ses to udvalgte billeder fra DHL STAFETTEN. Der er flere nederst på siden. 


AWARDS UDDELING

På sidste arbejdsdag inden jul uddeles Årets Awards på den røde løber og samtidig offentliggøres årets vindere i diverse interne konkurrencer. Der uddeles priser for ekstraordinære salgsindsatser og gode forslag inden for forskellige kategorier. Desuden uddeles den højt estimerede pris som årets kollega, der i 2010 gik til Lis Willum, 2011 Ronni Knudsen, 2012 Siegrun Kristensen, 2013 Sandie Thomsen, 2014 Michael Nissen, 2015 Danni Pasciak, 2016 Jana Denker og senest i 2017 Tessa Kwant. 

 
HALVMARATHON
Til den årlige halvmarathon er der altid 5-6 der stiller op. Morten (se billede til venstre) er som regel hurtigst. OKTOBERFEST
Den årlige personalefest går aldrig stille af sig! På billederne til højre er det hhv. Hanne, Birthe og Morten, der er fotograferet til Oktoberfest i "Nordkaphallen".JUBILÆUMSFEST
Februar 2010 fejrede NORDIC TOURS sit 10 års jubilæum i fantastiske rammer på Quality Hotel & Resort Norefjell. Samtidig markeredes Robs 30 års branchejubilæum og Hannes 25 års branchejubilæum. Alle medarbejdere fejrede begivenheden sammen med firmaets bestyrelse og en række gode leverandører. Arrangementet var kombineret med et seminar på STENA LINE samt en leverandørworkshop på Norefjell. Turen sluttede med en fornem jubilæumsmiddag ombord på STENA LINE.

I foråret 2015 fejrede NORDIC TOURS sit 15 års jubilæum, hvilket blev markeret med en sponsoraftale med Moesgaard Museum og et attraktivt personalekort til fri entré.BUCHS GOLFTURNERING  
Siegrun fik en fornem andenplads i BUCHS golfturnering i juni 2014. Hun er her fotograferet sammen med Anders Nielsen fra BUCHS - vores mangeårige grafiske partner. 

FLERE BILLEDER FRA DHL STAFETTEN 
Til højre er der masser af højt humør fra DHL stafetten - i nye friske løbe t-shirts. EXTREM MANDEHØRM
Flere år i træk har en række af NT's rigtige mænd bestået manddomsprøven "Extrem Mandehørm", der hvert år løber af stablen i oktober måned. Billedet til venstre viser Michael, der er en tur i mudderpølen. 


JULEHYGGE
En tilbagevendende tradition er årets familiehygge i december. Her er det Martin, der hygger med Clara i "Nordkaphallen". 

PANCAKE DAY
Den årlige Pancake Day er meget populær! Billedet til venstre viser et stort engagement i køkkenet, hvor der serveres ægte engelske pancakes på the English way med bl.a. lemon, banan og sukker. 


ÅRETS JULEFROKOST
Til højre ses Lailas haute couture - så hatten passer! 
MOESGAARD MUSEUM
NORDIC TOURS 15 års jubilæum blev bl.a. markeret med et sponsorship til Moesgaard Museum og et tilhørende personalekort, der blev flittig brugt. I 2016 har vi til personalet i stedet købt et TIVOLI Friheden årsabonnement, der bruges flittigt af alle. Der er mange Fede Fredage og skønne forårs- og sommerdage i løbet af et år. Friheden var så populær blandt alle, at vi valgte at gentage successen i 2017. 

VI FEJRER GERNE VORES SMÅ OG STORE MILESTONES
Vi markerer altid med morgenbrød, kage eller frokost, hvis der er små og store mærkedage. Til venstre er der bestilt en XL kagemand i anledning af FIT afdelingens flotte sæson. Til højre var vi 29 mand der indtog hyggelige Café Gaya i Vestergade og nød deres lækre økologiske buffet. 
KUNDEBESØG
Selv med et seriøst program skal der altid være tid til lidt hygge. 


SØNDERJYSK KAFFEBORD
Anne Lilholt, Marianne og Henning og jr. overraskede i marts med det mest perfekte sønderjyske kaffebord, man kan forestille sig. Kaffebordet var i anledning af 3 fødselsdage - og som optakt til et nyt projekt. 

Årets seje Street Coffee team
Powerwalk - Laila og Danni
Caroline og Sangeetha er klar til start
Hanne skåler med ægte Paulaner
Birthe og Morten hygger sig til Oktoberfest
Jubilæumsmiddag - Rob og Hanne Ø.
Jubilæum på Norefjell med workshop
DHL stafetten - Jantien holder fanen højt
God stemning i DHL teltet
Lis og Bård under DHL
Laila med årets mest kreative hat
Ser vi snart vores fodboldherrer tilbage i ligaen?
Fælles frokost på Café Gaya september 2016
Perfekt sønderjysk kaffebord