HUSK DET BLÅ SYGESIKRINGSKORT

Husk det blå sygesikringskort og dit pas ved rejser i udlandet. Sørg evt. for supplerende forsikringsdækning. Se mere på www.huskdetblå.dk

Foto / Terje Rakke / Nordic Life / Innovasjon Norge

VÆRD AT VIDE

NORDIC TOURS er Danmarks største specialbureau til de nordiske lande. Vi er specialister i hotelrundrejser og bilferier. Vi kalder det FERIE MED FORMAT.

Hvorfor vælge NORDIC TOURS?
- Vi kender de nordiske lande og vores øvrige rejsemål rigtig godt! 
- Vi har langt over 30 års erfaring i at arrangere bilferier og rundrejser! 
- Du får personlig rådgivning - og du får din ferie lige, som du vil have den!
- Du bor på skønne komfortable hoteller, som vi kan stå inde for!
- Vi gør al det administrative forarbejde - så du kan tage afsted og nyde ferien!

Det lyder dyrt at bo på hotel undervejs?
- Det er det ikke. De fleste er overrasket over, hvad de får for prisen. Husk at NORDIC TOURS er grossister og derfor kan opnå helt andre priser, end du selv kan bestille hjem til! Du vil nyde at ankomme hver aften på et hotel, der er reserveret på forhånd. Du vil nyde at gå ned til et veldækket morgenmadsbord. Mange af vore hoteller i de nordiske lande har fitnessrum, swimmingpool og sauna. Mange af de nordiske hoteller har dejlige morgenbuffetter - økologiske produkter finder du flere og flere steder. På de engelske og skotske hoteller kan standarden være lidt mere enkel - til gengæld er der skruet op for charme og gæstfrihed.  

Er det ikke koldt at tage nordpå om sommeren?
- Det kan være mindst ligeså godt vejr som herhjemme - eller ofte bedre! Luften er vidunderlig klar, der er højt til himlen, nætterne er lange og lyse - og du har masser af smuk natur for dig selv! Der er norske fjorde, svenske dale, finske søer, Nordkap og Midnatssolens Land, Lapland, Lofoten, skønne hovedstæder, Islands geysirer - for bare at nævne nogle få af mange højdepunkter. Eller du kan vælge at tage til charmerende naturskønne Sydengland eller det skotske højland og whiskyruten! Ofte vil du blive overrasket over vejret i Storbritannien - Golfstrømmen smyger sig rundt om Irland, England og Skotland og er i høj grad med til at påvirke klimaet.

NORDIC TOURS er medlem af Rejsegarantifonden (nr. 1421) og Dansk Erhverv. 

Foto / Simen G. Fangel / Hurtigruten
Fotos / Terje Rakke og C.H. / Innovasjon Norge