PERSONLIGE OPLYSNINGER


NORDIC TOURS A/S behandler alle personoplysninger omhyggeligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning - naturligvis også de nye regler under den fælleseuropæiske Persondatalovgivning (GDPR), der træder i kraft 25.5.2018. 

Vi opbevarer alle personoplysninger - navn, adresse, mailadresse og evt. telefonnummer - for at vi kan besvare din forespørgsel og for at vi kan opfylde den kontrakt du indgår med os, når du bestiller din rejse. Hvis du ønsker det, vil vi gerne løbende kunne holde dig orienteret om spændende rejser ved at sende dig vores katalog og evt. nyhedsmails. Dette gør vi udelukkende, hvis du har rejst med os inden for de seneste 5 år eller hvis du specifikt har tilmeldt dig vores Nyhedsbrev. Du kan når som helst afmelde dig via vores hjemmeside. Du kan når som helst få oplyst, hvilke informationer vi har liggende på dig. 

Dine kontaktinformationer forbliver naturligvis hos os og opbevares på alle måder trygt og forsvarligt, så de ikke kommer uvedkommende i hænde eller på nogen måde distribueres eller sælges til tredjemand.

Når du booker en rejse hos os, videregiver vi kun det absolut nødvendige til vores leverandører, så de kan foretage de ønskede reservationer til dig. Vi opbevarer aldrig informationer om dine rejser og bookinger længere tid end det er nødvendigt - det vil normalt sige 5 år i henhold til Regnskabsloven.