PAKKEN INDEHOLDER:

  • 7 overnatninger med halvpension
  • Entre til Nordkaphallen
  • Overfarterne Olderdalen-Lyngseidet & Svensby-Breivikeidet
  • Entre til Santa Claus Village

BEMÆRK: Fly og busleje er ikke inkluderet i prisen.

TILLÆG:


  • Busleje inkl. chauffør 56.000,- DKK
  • Besøg hos Husky Farm, Saariselkä 60,- DKK p.p
  • Tillæg for 3-retters menu på Husky Farm 265,- DKK p.p
  • Besøg på rensdyrfarm, Inari, 2 timer 165,- DKK p.p
  • Sejltur på Inari-søren, 2 timer 180,- DKK p.p
  • Entre og rundvisning på Siida Museum, Inari 125,- DKK p.p


REJSETERMINER:

10.07.19

·        17.07.19

·        24.07.19

·        31.07.19

·        07.08.19

·        14.08.19

21.08.19

 

 For flere informationer kontakt:

Christina Lundbek
cl@nordictours.dk

Lapland & Nordkap – Midnatssolens land

7 dages rundrejse

 

Special pris:
Dobbeltværelse: 4.100,- DKK p.p 
Enkeltværelsestillæg: 2000,- DKK p.p

(Prisen kan forhandles ved køb af 3 eller flere terminer)

En klassisk rejse til det enestående Lapland og Nordkap. Besøg Norden som byder på uendelige oplevelser. Start jeres rejse i Midnatssolens land med et ophold i det barske Lapland. Kom tæt på naturen i landet med de 8 årstider og Midnatssolen. Se Ishavskatedralen i Tromsø med sin imponerende arkitektur og oplev charmen i den største by nord for Polarcirklen. Højdepunktet for denne rundrejse er den majestætiske Nordkapklippe, hvor I har chancen for at opleve naturfænomenet Midnatssolen. Det er en uforglemmelig oplevelse, når solen synker ned mod ishavet og ikke forsvinder.

Dag 1: ANKOMST TIL LAPLAND

Flyankomst til Rovaniemi eller Kittilä. I er nu ankommet til Midnatssolens land, som starter nord for Polarcirklen. Nu kører I videre mod Saariselkä. Undervejs med mulighed for at besøge guldgraverlandsbyen ved Sodankylä. I Saariselkä har I 2 overnatninger, så I har god tid til at udforske det naturskønne område. Lapland Hotel Riekonlinna.

Dag 2: LAPLAND

Dagen står til fri disposition. Der er mulighed for at besøge en Husky Farm, hvor I vil blive mødt af en flok glade og venlige huskyer. En anden aktivitet i dag kunne være et besøg til en Rensdyrfarm, hvor I kommer tæt på disse vidunderlige dyr, som i mange århundreder har haft stor betydning for samernes kultur. Hvis I hellere vil høre mere om samerne bør I lave et besøg og en rundvisning hos Siida Museum. Få et indblik ind i samernes kultur og den arktiske natur. Er I mere interesseret i selve naturen, anbefaler vi en skøn sejltur på Inari-søen, som er Finlands tredjestørste sø.

Hvis I ønsker en anderledes oplevelse, kan I bytte aftensmaden på hotellet ud med 3-retters middag på Husky Farmen.

Dag 3: SAARISELKA/HONNINGSVÅG (423 km)

Jeres arktiske eventyr fortsætter til rejsens højdepunkt. I kører langs samernes hellige Inari-sø, og op gennem den norske Finnmarken. Videre op langs Porsangerfjord til Nordkapøen Magerøya. Herefter en aftensudflugt til den over 300 meter høje Nordkapklippe med en fantastiske udsigt over Ishavet. Scandic Honningsvåg.

Dag 4: HONNINGSVÅG/ALTA (207 km)

I forlader Nordkap, og forsætter rejsen mod Alta. Undervejs har I mulighed for at lave en afstikker til Hammerfest. Forsæt herefter til Alta hvor man kan se 6.000 år gamle helleristninger, som findes på UNESCO’s verdensarvliste. Vi anbefaler et besøg i Nordlyskatedralen i Alta. Kirken blev bygget i forbindelse med en arkitektur konkurrence i 2001.  Thon Hotel Alta

Dag 5: ALTA/TROMSØ (544 km inkl. 2 færgeoverfarter)

Rejsen går mod den yderst charmerende by Tromsø. Muligt at lave et fotostop ved udsigtspunktet Kvænangen. I skal med to små færger for at komme til jeres næste destination. Tromsø er især kendt for Ishavskatedralen, hvor man kan opleve Midnatskoncerter. Men byen byder også på verdens nordligste bryggeri, forskellige restauranter og årlige kulturbegivenheder. Den fik navnet ”Den arktiske hovedstad”, da byen har været udgangspunkt for adskillige polarekspeditioner. Scandic Grand Tromsø.

Dag 6: TROMSØ/SIRKKA (418 km)

Dagens etape fører jer dybt ind i hjertet af Lapland og følger grænsen mellem Sverige og Finland. Sirkka ligger nord for hovedbyen Kittilä, som er et populært feriested for vintersport. Break Sokos Hotel Levi

Dag 7: SIRKKA/ROVANIEMI (168 km)

I slutter turen i det Finske Laplands hovedstad, Rovaniemi. Da Rovaniemi er kendt for at være den officielle hjemby for Julemanden, har vi arrangeret entre til Julemandens Landsby. Her finder I underholdende aktiviteter og butikker i julens ånd. Send et brev hjem, og få et unikt poststempel på brevet. Sokos Hotel Vaakuna.

Dag 8: HJEMREJSE FRA ROVANIEMI

Efter morgenmaden forlader I Lapland, og vender hjemad med en masse nye oplevelser. Hjemrejse arrangeres af jer. 


Midnattsol på Nordkap / Karl Thomas, Visit Norway
Reindeer Road, Lapland, Visit Finland
Lake View Saariselkä, Gary Wornwall, Visit Finland
Arctic Circle Stamp, Visit Finland
Ishavskatedralen i Tromsø, CH, Visit Norway