Nye spændende rejser til efteråret

 

BUS- OG GRUPPEREJSER

"Ja vi elsker dette landet"! Norge har denne sommer og sensommer taget gæstfrit imod danske turister. Det var både nordmændene og danskerne glade for. NORDIC TOURS udarbejdede flere attraktive Åbningstilbud, som med succes blev gennemført i juli, august og september måned. Her og nu glæder vi os til næste sæson - især forår og sommer - og følger tæt rejsevejledninger og retningslinjer.  

Norge og de øvrige nordiske lande er generelt kendt for masser af lys og luft og fantastisk natur - så det er på alle måder trygge og populære rejsemål. I forbindelse med sommerens vejledninger udviklede vi den mest pragtfulde Nordkap- og Lofotentur man kan tænke sig. Ren Norge med alle de facetter og højdepunkter som Norge har at byde på! Måske kan den give inspiration til sommeren 2021.    

Vi skræddersyer altid vores tilbud til Jer, så de forløber optimalt i forhold til Jeres ud- og hjemrejse! Husk også, at vi er en af Europas suverænt stærkeste partnere, når det gælder FIT rundrejser - måske det kunne være et interessant nyt produkt og et godt supplement til grupperejserne i 2021?