VI ER BEGYNDT AT UDVIDE VORES TEAM

Vi er altid på udkig efter engagerede, kompetente og motiverede medarbejdere, der gerne vil styrke NORDIC TOURS teamet og kollektivt være med til at vækste og udvikle virksomheden. Vi er begyndt at ansætte igen her i august/september 2021. Derudover ser vi frem til i løbet af september/oktober at kunne opslå nye stillinger. 

Du vil kunne finde disse aktuelle jobtilbud her på siden. Derudover er uopfordrede ansøgninger velkomne til enhver tid. Send din ansøgning med CV og relevante referencer til info@nordictours.dk. Forklar i din ansøgning, hvorfor vi skal ansætte dig, og hvordan dine faglige og personlige kvalifikationer kan være med til at bidrage til en positiv udvikling i NORDIC TOURS.

LEDIGE STILLINGER

Vi er begyndt at ansætte igen her i august/september 2021 - nemlig Julia Wagner og Anna Ten Hoor. Derudover regner vi med i løbet af september/oktober at kunne opslå yderligere stillinger. Tøv derfor ikke med at sende en uopfordret ansøgning allerede nu, hvis du har et interessant CV at byde ind med! Eller hvis du bare brænder for branchen og har den rigtige indstilling.  

 

HVORFOR ARBEJDE HOS NORDIC TOURS?

Vores internationale team arbejder kontinuerligt sammen om strategi, kundepleje og nye, innovative produkter. Som medarbejder er du derfor med til at forme vores virksomheds fremtid. På studieture lærer du en række spændende destinationer at kende og får på den måde vores fantastiske produkter ind under huden.

Der er en god atmosfære på vores moderne kontorer i Frichsparken, hvor vi har udsigt over Århus Å og er i gåafstand fra centrum. De, der har lyst, har mulighed for at deltage i løb, strikkeklub og andre aktiviteter - se mere under Medarbejderaktiviteter. Flextid gør det muligt individuelt at tilpasse arbejdstiden i hverdagen. Vi er omfattet af en overenskomst mellem REJSA og Krifa - så vi har ordnede forhold og styr på pensionsordning, trivselsdage m.m.