VÆR MEDLEM I VORES TEAM

Vi er altid på udkig efter engagerede, kompetente og motiverede medarbejdere, der gerne vil styrke NORDIC TOURS-teamet og kollektivt fremme virksomheden.

Du kan finde aktuelle jobtilbud på vores hjemmeside, men uopfordrede ansøgninger er også velkomne til enhver tid. Send din ansøgning med et CV til info@nordictours.dk. Forklar i din ansøgning, hvorfor vi skal ansætte dig, og hvilke faglige og personlige kvalifikationer du kan bruge til at bidrage til succesen med NORDIC TOURS.

LEDIGE STILLINGER

Vi har i øjeblikket ingen ledige stillinger.

 

HVORFOR ARBEJDER HOS NORDIC TOURS?

Vores internationale team arbejder kontinuerligt sammen om at skabe nye, innovative produkter. Dette giver dig som medarbejder mulighed for at være med til at forme vores virksomheds fremtid og bidrage med dine ideer. På studieture lærer du at kende vores attraktive rejsemål, og du kan udvikle en fornemmelse for vores produkter.

Der er en venlig atmosfære i vores moderne kontor i smukke Århus. De, der føler for det, kan deltage i forskellige medarbejderaktiviteter. Hvert andet år tager vi på en studietur sammen - og fleksibel arbejdstid gør det muligt at afslutte arbejdet tidligere.