MEDARBEJDER AKTIVITETER

Vi arrangerer flere aktiviteter for vores medarbejdere gennem årene. Disse er vigtige for at styrke kammeratskabet mellem os som kolleger. Ud over disse tager vi på studietur hvert andet år - seneste tur var til Nordkap i 2018. Her er nogle højdepunkter fra de sidste par år!

KOLDE FORFRISKNINGER

I sommeren 2018, midt i vores højsæson, ventede en velsmagende overraskelse uden for kontoret. For at fejre vores all-time high det år serverede chefen lækre forfriskninger fra en isbil.

PÅ AFSLUTNINGSLINJEN

Mange af vores kolleger deler en lidenskab for løb og deltager i forskellige løbeture hjemme eller i udlandet. Det årlige højdepunkt er DHL Run i Århus, hvor de fleste af vores medarbejdere deltager.

SEJLER FRA AARHUS TIL PARIS

Som stolt sponsor kunne vi sejle i havnen i Århus med sømand Frederik Fomsgaard Bruun i september 2019. Frederik deltager i de europæiske ungdomskonkurrencer i en 49er-klasse og håber på en olympisk deltagelse i Paris i 2024. Vi krydser fingre!

STRIKKEKLUB

Nogle af vores medarbejdere elsker at strikke sammen - så de mødes ofte efter arbejde, spiser middag og trækker derefter strikkeudstyret ud.
 

KAGE, KAGE OG MERE KAGE

Vi elsker kage ved NORDIC TOURS. Så når du har fødselsdag, eller tandlægen ikke har fundet nogen huller, skal du købe eller bage en kage til dine kolleger. Faktisk har vi ikke brug for meget af en grund til at have en lille kage med vores kaffe. Det er dansk hygge.

PANDEKAGEDAG

En af vores fast etablerede traditioner på NORDIC TOURS er "Pandekagedagen", oprindeligt fra Storbritannien. Til glæde for hele holdet har vores engelske kolleger - tro mod oprindelsen - taget denne velsmagende tradition til sig. Vi elsker pandekager og ser frem til denne begivenhed hvert år med stor forventning!

PIQUE-NIQUE NORDIQUE

Vores personale tilbyder sig gerne som forsøgskaniner - hvad enten det er nye rejsedestinationer, produkter eller koncepter, der skal testes! I løbet af de sidste par år har vi udviklet en ny, spændende oplevelse - Nordisk picnic - der finder sted i vores fantastiske natur. For at teste produktet har vi allerede flyttet flere af vores frokostpauser udenfor og haft en picnic i beroligende, naturlige omgivelser.

SJOV MED NYE SPORTSGRENE

En anden aktivitet trådte ind i vores liv i 2019: padel. Mange kolleger har prøvet kræfter med dette, og konkurrencen er hård!

OG MERE...

Vores årlige julefest, sommerfesten, vores utallige infoture og mange andre aktiviteter kan nævnes, listen er lang. Ejeren af ​​NORDIC TOURS tager sig godt af sine medarbejdere og støtter mange af de nævnte aktiviteter både økonomisk og gennem hendes deltagelse. Medarbejderpleje er særlig vigtig for Hanne Mikkelsen: gennem støtte, samhørighed, respekt og anerkendelse opretter du et team, der kan - og gerne - vil gøre mere end 100%! Dette tiltrækker den bedste arbejdsstyrke i branchen.