MEDARBEJDER AKTIVITETER

Der er mange forskellige aktiviteter i løbet af året. Disse er vigtige for at styrke et godt venskab og kollegialt sammenhold. Derudover tager hele firmaet samlet på studietur ca. hvert andet år - senest var vi på Nordkap. Nedenfor et par højdepunkter fra de sidste par år!

KOLDE FORFRISKNINGER

På en skøn sommerdag i højsæsonen 2018 havde chefen arrangeret en velsmagende overraskelse specielt for NORDIC TOURS. Foran hovedindgangn holdt en overdækket cykel hvorfra "Mammis Gelato" serverede fristende italienske isspecialiteter ad libitum. Kan man fejre en all-time high på en bedre måde? 

Minigolf 

På en skøn sensommereftermiddag her i 2021 kørte vi til Knudhule Badehotel ved Ry. Udover valgfri vandring, badning eller kaffe på terrassen, var der arrangeret minigolfturnering, hvor 22 NT'ere gik til stålet. Under den efterfølgende middag i Restaurant Gastronomisk Institut, var der præmieoverrækkelse til dagens suveræne vinder Ulrik. 

BØLGERNE GÅR HØJT 

Vi er sponsor for den århusianske sejler Frederik Fomsgaard Bruun. Frederik har deltaget i de europæiske ungdomskonkurrencer i 49er-klassen og satser på at kvalificere sig til OL 2024 i Paris. Frederik har haft medarbejderne med på en prøvesejlads ud for Århus' nye internationale sejlsportscentrum - det var en fantastisk eftermiddag!

SIKKERT I MÅL 

Mange af vores kollegaer deler en lidenskab for løb og deltager i forskellige løb hjemme eller i udlandet - både halv- og helmarathon. De fleste af os nøjes nu med at deltage i det årlige arrangement DHL Stafetten i august, hvor vi som regel har eget telt og stiller adskillige løbe- og walkhold.  

STRIKKEKLUB

Nogle af de mest kreative kollegaer elsker at strikke sammen - så de mødes ofte efter arbejde, får lidt godt at spise - og nyder måske et enkelt glas vin - og så bliver strikketøjet fundet frem - og snakken går.  
 

NYE SPORTSGRENE

En anden aktivitet er kommet for at blive hos NORDIC TOURS - nemlig padeltennis. Mange kolleger har efterhånden prøvet kræfter med det. Underholdningsværdien er høj - og det er niveauet efterhånden også! På billedet ses den hårde kerne.  

KAGE, KAGE OG MERE KAGE

Vi har en sød tand hos NORDIC TOURS. Når nogen har fødselsdag, eller tandlægen melder nul huller, kommer der hjemmebag, grovbrød eller friske flødeboller på buffetten i Café Moose. På billedet var tre fødselarer gået sammen om et ægte sønderjysk kaffebord. Det er da dansk hygge!

NORDIC PICNIC 

Vores kollegaer tilbyder sig gerne som forsøgskaniner - hvad enten det er nye rejsedestinationer eller koncepter, der skal testes! Vi har udviklet en ny dansk frokostoplevelse - Nordic Picnic! For at teste produktet har vi endda flyttet flere af vores frokostpauser udenfor og haft picnic i naturen. 

PANCAKE DAY 

En af vores mangeårige traditioner hos NORDIC TOURS er "Pandekagedagen" - oprindeligt fra Storbritannien. Til glæde for hele holdet har vores engelske kolleger - tro mod oprindelsen - taget denne velsmagende tradition til sig. Vi elsker pandekager og ser frem til denne begivenhed hvert år med stor forventning!

ROADSHOW MED DANSK KAGEBUFFET

Marketing skaber opmærksomhed. I samarbejde med VisitFyn udstyrede vi en varevogn med specialfrysere og -køleskabe og var 4 uger on the Road i Tyskland, Holland, Belgien og Frankrig. Vi besøgte udvalgte B2B kunder, holdt foredrag om Fyn og Skandinavien og dækkede smukt op med duge og sølvlysestager og så blev der serveret fynsk brunsviger, napoleonshatte, nøddetærter m.m. Fint skal det være!  

OG MEGET MERE...

Vores årlige julefrokost, sommerfester, utallige infoture, fredagsbar, privat massør m.m. - listen er lang. Chefen tager sig godt af sine medarbejdere og støtter mange af de nævnte aktiviteter både økonomisk og ved selv at være med. Medarbejderpleje er vigtig for Hanne - det er den bedste måde at skabe et team, der kan give mere end 100%. Det er også med til at tiltrække de bedste i branchen.