OMKRING NORDIC TOURS

Vi er din stolte indgående partner. En virksomhed med stærke værdier og høje standarder. Som virksomhed føler vi os ansvarlige og dedikerede i alt, hvad vi gør. Vi må indrømme, at 2020 ikke blev sådan, som vi havde forventet. Under Corona-krisen har vi benyttet lejligheden til at omstrukturere vores organisation. Det betyder, at vi er mere end klar til at fremskynde og begynde at ansætte igen.

Vi forventer, at 2021 bliver et godt år, og vi er mere stolte end nogensinde før over at have vores tredobbelte AAA-vurdering. Vores økonomiske succes de seneste år og den deraf følgende solide økonomiske situation gør os til en stabil og pålidelig partner. Således er vi ved din side i udviklingen, markedsføringen og implementeringen af dine ture.

VORES HISTORIE
Ejer og administrerende direktør Hanne Mikkelsen grundlagde NORDIC TOURS A / S den 1. april 2000. I dag er vi en af de førende virksomheder i Europa med fokus på fritidsrejser til Skandinavien.

Vi er placeret på Søren Frichs Vej 36B, hvor du finder omkring 30 ansatte. Derudover har vi eksterne salgskontorer i Nürnberg / Tyskland og Røyken / Norge.

Besøg vores kontorer i Århus ved at klikke på videoen til højre.

;

ANSVARLIG & BÆREDYGTIG​

Som virksomhed føler vi os ansvarlige og dedikerede til at have fokus
på vores miljø og forsøger at inkluderer bæredygtighed i vores hverdagsliv.
Vi har været medlem af TourCert-samfundet siden februar 2018
og kvalificere sig efter de økologiske standarder i TourCert.

VORES VÆRDIER​

På trods af enkelheden er vores værdier fundamentale for succesen med vores arbejde og kan sammenfattes i fire termer:

  Respekt
  Ansvar​
  Samarbejde
  Arbejdsglæde
 

Vores virksomhedsværdier afspejles i hverdagen på kontoret og i vores medlemskab af TourCert-samfundet. Vi lægger stor vægt på at nyde arbejdet, en venlig atmosfære og ansvarlig ressourceudnyttelse.

Vi forsøger altid at indarbejde bæredygtighed i vores arbejdsmetoder og tilbud - ting, der har en positiv effekt på vores produkter og tjenester. Det er både lettere sammen og bedre. Vi opnår optimale resultater gennem tæt samarbejde med vores kunder og tjenesteudbydere samt gennem et fungerende internt samarbejde. Med gensidig støtte sikrer vi, at arbejdsopgaver kan udføres hurtigt og effektivt.

NORDIC TOURS er medlem af