OM NORDIC TOURS

Vi er Jeres stolte B2B incoming partner. En virksomhed med stærke værdier og høje standarder. Som virksomhed føler vi os ansvarlige og dedikerede i alt, hvad vi gør. Under Corona har vi løbende tilpasset virksomheden til den aktuelle situation. Vores ledelse og organisation er intakt i alle afdelinger. Vi er derfor klar til at speede op og har allerede ansat 6 nye kolleger her i starten af året. Vi tror på, at 2022 bliver et aldeles forrygende år. Vi forventer derfor at ansætte yderligere op til 5-6 kolleger senere på sæsonen. 

Vi er glade for vores solide rating. Gode resultater, sund vækst og solid økonomi gennem mange år, gør os til en stabil og stærk partner. Hvad angår innovation og produktudviklilng står vi kompetent ved Jeres side lige fra idé, planlægning, tilbud og reservation til sikker gennemførelse af Jeres ture.

VORES HISTORIE
Hanne Mikkelsen direktør og indehaver, grundlagde NORDIC TOURS A/S i april 2000. I dag er vi en af Europas førende B2B specialister med fokus på rundrejser og oplevelser i de nordiske og baltiske lande samt Skotland - både til grupper og individuelle rejsende.  

Vi har vores domicil på Søren Frichs Vej 36B i Århus, hvor de fleste af vores godt 30 medarbejdere er ansat. Derudover har vi eksterne salgskontorer i Tyskland og Norge.

Besøg vores kontor i Århus ved at klikke på videoen til højre.

;

ANSVARLIG & BÆREDYGTIG​

Som virksomhed tager vi ansvar og fokuserer 
på både miljø og mennesker. Vi forsøger at tænke 
bæredygtighed ind i vores hverdag og vores produkter. 
Vi har været medlem af TourCert siden februar 2018
og kvalificerer os efter de miljømæssige og
økologiske standarder, som TourCert foreskriver. 

VORES VÆRDIER​

Vores værdier er udvalgt af kollegerne i fællesskab. Vi udlever dem hver dag på kontoret - og de er i al sin enkelhed med til at sørge for et godt arbejdsmiljø og en god stemning. Humor er en væsentlig del af arbejdsglæden - når man kan more sig sammen, er det også nemmere at arbejde sammen og hjælpe hinanden mod et fælles mål, når det virkelig gælder. Derudover har vi mange fælles aktiviteter på tværs af afdelingerne - det kan både være sport, strikkeklub, fredagsbar, studieture og m.m.

  Respekt
  Ansvar​
  Samarbejde
  Arbejdsglæde

NORDIC TOURS støtter hvert år et eller flere velgørende formål, der udvælges af medarbejderne. Det kan være Kræftens Bekæmpelse, Danske Hospitalsklovne, Julemærkehjemmene eller Læger uden grænser. Et af vores næste mål, er at udvælge og arbejde for ét eller flere af FN's 17 Verdensmål for bæredygtig udvikling. Dette arbejde er sat midlertidigt på pause pga. Covid-situationen, men vi ser frem til at kunne genoptage denne vigtige proces. 

Nyhed til 2023: Sammen med den danske organisation Growing Trees Network planter vi et træ i Sydamerikas regnskov for hver gruppe! 

NORDIC TOURS er medlem af bl.a.