VI ER JERES PARTNER​

Vi er din skandinaviske rejsearrangør med mange års erfaring inden for rejsebranchen og en hjemmefordel. Ud over de nordiske lande tilbyder vi også individuelle ture og grupperejser til Storbritannien, de baltiske stater og Benelux.

Det er vigtigt for os at producere skræddersyede tilbud, der passer til dine særlige ønsker. Vi er ved din side i udviklingen, markedsføringen og implementeringen af dine ture. Fleksibilitet, pålidelighed og innovation er vores største styrker. Venligst gør os æren af at opdage Skandinavien med os!

HVORFOR NORDIC TOURS ?

  SPROG

Mange af vores teammedlemmer taler flere sprog og kan tilbyde dig og dine gæster den bedst mulige service.

  SKRÆDDERSYET

Vi giver dig skræddersyede tilbud, der tager højde for dine behov og ønsker. Derudover har vi den nødvendige ekspertise og innovative ideer, der giver din tur det lille ekstra.

  GOD ØKONOMI

Vores økonomiske succes de seneste år og den deraf følgende solide økonomiske situation gør os til en stabil partner.


Our company is credit worthy according to Bisnode's credit assessment system that is based on a number of decision rules. This credit rating is updated on a daily basis, and always shows the current rating and date.

  NØDTJENESTE

Dine gæster kan når som helst bruge vores nødtjeneste, hvis de har problemer på turen. Vores personale er tilgængelige for dig med pålidelig og kompetent service, hvis det er nødvendigt.

HJEMMEFORDEL

Vi har hjemme i den smukke by Aarhus, den europæiske kulturhovedstad i 2017. Dette giver os en hjemmefordel i de nordiske lande og omfattende viden om steder at besøge, attraktioner og naturområder, der er værd at besøge. Det betyder, at vi kan tilbyde en bred vifte af produkter, lige fra standardture til skræddersyede ture.

Vi kan vise spektakulære naturlige oplevelser i Norge, dansk hygge og svenske specialiteter - og så meget mere! Som grossist har vi faste tildelinger i mange af vores partnerhoteller.