EN VIGTIG PARTNER​

NORDIC TOURS er Jeres danske incoming agent med mange års erfaring inden for rejsebranchen - og vi har en klar fordel ved at være på hjemmebane. Ud over de nordiske og baltiske lande tilbyder vi også rejser til Skotland. 

Vi er stærke til at producere skræddersyede rejser, der passer til de særlige ønsker, som dine målgrupper og gæster måtte have. Vi er med hele vejen - fra idé ogl udvikling til markedsføring og gennemførelse af jeres ture. Fleksibilitet, pålidelighed og innovation er vores største styrker. Vi glæder os til at vise vores destinationer frem! 

HVORFOR NORDIC TOURS ?

  SPROG

Alle vores medarbejdere taler naturligvis dansk. Mange taler to eller flere sprog derudover - så derfor kan du være heldig at høre f.eks. tysk, hollandsk eller engelsk i baggrunden.

  SKRÆDDERSYET

Vi udarbejder skræddersyede tilbud, der tager højde for de behov og ønsker, som dine målgrupper og gæster måtte have. Og så har vi alle de kreative ideer, der giver din tur det lille ekstra.

  STÆRK ØKONOMI

Vi er stolte over en sund økonomi. Efter 2 års corona er vi tilbage til højeste kreditvurdering AAA. Det betyder tryghed for dig og dine gæster at have en solid partner, der kan klare en krise som denne.
Our company is credit worthy according to Bisnode's credit assessment system that is based on a number of decision rules. This credit rating is updated on a daily basis, and always shows the current rating and date.

  VAGTTELEFON

Jeres chauffør eller rejseleder - eller evt. individuelle gæster - kan uden for normal åbningstid altid ringe til vores vagttelefon, hvis de har problemer undervejs. Vores medarbejdere er altid klar med hurtig og kompetent hjælp. 

HJEMMEBANEFORDEL

Vi har kontor i charmerende Aarhus - den europæiske kulturhovedstad 2017. Dermed er vi på hjemmebane i Danmark - men også i vores nordiske og baltiske nabolande. Med andre ord. Vi kender vores destinationer - og de kender os! Det giver Jer tryghed!  

Vi kender Jer og Jeres kunder, så vi kan være med til at skabe de perfekte produkter.