Nye spændende rejser til 2021 

 

BUS- OG GRUPPEREJSER

"Ja vi elsker dette landet"! Norge tog sidste sommer gæstfrit imod danske turister. Det var både nordmændene og danskerne glade for. NORDIC TOURS udarbejdede flere attraktive ture, som med succes blev gennemført i sensommeren. Her og nu følger vi den danske vaccinationsplan med tilfredshed. Og vi kan næsten ikke vente til vi igen kan sende gæster på skønne rejser. Vi har alle fortjent det!     

Norge og de nordiske lande generelt er kendt for masser af lys og luft og fantastisk natur - det er på alle måder trygge og populære rejsemål. I forbindelse med sidste sommer udviklede vi en pragtfuld Nordkap- og Lofotentur. Ren Norge med alle de højdepunkter som landet har at byde på! Måske kan den give inspiration til sommeren 2021 eller 2022. Husk også at vores nyeste kataloger til 2021 / 2022 ligger klar til at bladre i nederst på denne side. Katalogerne har vi kun i tysksproget udgave - men du skal nok få et skræddersyet tilbud på dansk, tilpasset Jeres ønskede ud- og hjemrejse!

Husk også, at vi er en af Europas suverænt stærkeste partnere, når det gælder FIT rundrejser - måske det kunne være et interessant nyt produkt og et godt supplement til grupperejserne i 2021? 

REJSEKATALOGER

Skandinavien og Nordeuropa
Sommer 2021

Grupperejser for rejsearrangører

View | Download 

Sverige
Sommer 2021

Grupperejser for rejsearrangører

View | Download 

Skandinavien og Nordeuropa
Vinter 2021/2022

Grupperejser for rejsearrangører

View | Download