ISLAND – 5 DAGE PÅ VULKANER 

  • Byrundtur i hovedstaden Rèykjavik og mulighed for besøg i den Blå Lagune
  • Mulighed for den klassiske "Golden Circle" med geysirer, Thingvellir og vandfaldet Gullfoss   
  • Mulighed for at opleve de sorte lavastrande på sydkysten og imponerede laveformationer

Mødet med Island er en oplevelse for livet! En spændende rejse med mulighed for at se Islands største og mest ikoniske seværdigheder. Det imponerende vandfald Gullfoss, hele Geysir området med varme kilder og springende gejsere samt de spændende lavaformationer og det sorte sand langs sydkysten. Alt dette bekvemt som dagsudflugter fra hovedstaden Reykjavik. Vores nordiske broderland ligger for dine fødder – føl magien, naturens kræfter og den barske skønhed i vikingernes fodspor. 

PRIS PR. PERSON

Pris på forespørgsel

5 dage / 4 nætter

AFREJSE
Dagligt med afrejse juli-september. 

Route
Få uforpligtende tilbud

Dag 1: Flyrejse Danmark-Island
Flyrejse til Reykjavik. Transfer til hotellet er inkluderet – med mulighed for at hoppe af undervejs og dyppe tæerne i den sagnomspundne ”Blå Lagune” beliggende mellem lufthavnen og centrum. Indkvartering på **Hotel Cabin godt 2 km fra centrum. Et dejligt turistklassehotel med moderne og lyse værelser. Hotellet råder over bar og bistro. Et velegnet udgangspunkt for de kommende dages udflugter.

Dag 2: Udforsk Reykjavik
I formiddag skal vi udforske Reykjavik og har bus og guide til rådighed. Vi skal naturligvis se både havnen, det islandske parlament (1881) og eksempler på  moderne arkitektur som den ikoniske Hallgrimskirkja og den berømte ”Perlan” med sin fantastiske udsigt over byen. Eftermiddagen kan bruges til på egen hånd at slentre gennem den gamle bydel. Trænger nogen til mere frisk luft og bevægelse, er der flere gode vandre- og cykelruter i og omkring byen. Til de vikinge- og historieinteresserede er et besøg på Saga Museet helt oplagt. 

Dag 3: ”Golden Circle” 
Ved tilkøb af busleje får gæsterne denne dag mulighed for at opleve Islands naturlige vidundere på allernærmeste hold. Første stop på den klassiske sightseeingtur den Gyldne Cirkel er ved det geotermiske Geysir-område med sine varme kilder og Islands mest aktive gejser Strokkur. Med udbrud ca. hvert femte minut er der rig lejlighed til at se geysiren springe op mod himlen. Når man går rundt i området, ser man flere boblende kilder og kan næsten fornemme vibrationerne fra jordens enorme kræfter. Næste stop er det spektakulære vandfald Gullfoss. Når vi følger de afmærkede stier, kommer vi tæt på vandfaldet og kan mærke suset. Dagens sidste højdepunkt er den historiske Thingvellir nationalpark. Det er imponerende at stå her og betragte forkastningen mellem de europæiske og amerikanske kontinentalplader.

Dag 4: Sydkysten med sort sand og vandfald
Vi anbefaler igen at leje bus og tage en spændende dagsudflugt ned til sydkysten og de sorte lavastrande, med imponerende klippe- og lavaformationer og frodige landskaber med ikoniske vandfald som Seljalandsfossen. Netop Seljalandsfossen er helt speciel, da vi kan gå ind bag vandfaldet og mærke suset fra de buldrende vandmasser. Skógarfossen er også helt sin egen nærmest gemt i en slugt. En fantastisk dag hvor Island igen har vist sin mangfoldighed og vilde naturkræfter.

Dag 5: Hjemrejse fra Island
Transfer fra hotellet ud til lufthavnen. Afhængig af flytiderne, vil det også være muligt at besøget den ”Blå Lagune” på hjemrejsedagen, hvis det passer bedre end på udrejsen.

5 DAGE / 4 X HALVPENSION

Pris på forespørgsel
Pakkepris pr. person
Tillæg enkeltværelse
Entré ”Den Blå Lagune”
Busleje per dagsudflugt

YDELSER

- 4 overnatninger med halvpension (morgenmad + aftensmad bestående af stor salatbuffet med suppe og dagens varme ret, soft drinks, kaffe m.m.) 
- Transfer Keflavik-centrum tur/retur
- 3 timers busleje til byrundtur
- 3 timers dansktalende guide til byrundtur
- Fly er ikke inkluderet

REJSETERMINER

Dagligt med afrejse juli-september. 

BETINGELSER

Der gælder specielle friplads- og annulleringsbetingelser. Disse oplyses ved forespørgsel på konkret dato.