NU UDVIDER VI VORES TEAM

Vi er altid på udkig efter engagerede, kompetente og motiverede medarbejdere, der vil være med til at styrke NORDIC TOURS teamet og kollektivt bidrage til at vækste og udvikle virksomheden. Ordrebogen til 2022 er fyldt og vi forventer en forrygende sæson. Her i årets første måneder har vi budt velkommen til i alt 5 nye lovende medarbejdere. Vi har aktuelt ikke opslået yderligere jobtilbud - vi forventer dog i årets løb at få brug for yderligere medarbejdere inden for bl.a. Operations, IT og Marketing, så hold øje med NYE OPSLAG og send gerne uopfordrede ansøgninger.     

LEDIGE STILLINGER / KOMMENDE NYE OPSLAG


MARKETING MEDARBEJDER 
 

Vi forventer i løbet af foråret 2022 opslå en ledig stilling inden for MARKETING. Efter Corona skal vi igen have struktureret vedligehold og udbygning af hjemmeside, udarbejdelse og forsendelse af nyhedsmailings m.m. og får i den sammenhæng brug for en ny kreativ, effektiv og struktureret teamplayer - i første omgang gerne på deltid. Vi er også positive over for en evt. praktikant.  

Kendskab til Dynamic Web, Mailchimp, InDesign m.m. vil være en fordel. Hvis du udover dansk som modersmål tillige er stærk i f.eks. engelsk og tysk - er det endnu bedre. Indtil konkret stillingsopslag er opslået, er du velkommen til at søge uopfordret. 

ØKONOMI MEDARBEJDER
 

I takt med fornyet vækst efter Corona forventer vi senere på året at søge en dygtig og serviceminded kollega til vores økonomiafdeling. Sammen med 2 kollegaer og økonomichefen vil du bl.a. arbejde med debitor- og kreditorbogholderi, kontrol af købsfakturaer, arbejde med salgsstatistikker, analyser af dækningsbidrag m.m. Kendskab til Microsoft Dynamics NAV, Document Capture, Excel samt et sikkert engelsk en fordel. 

Vi tilbyder et attraktivt arbejdsmiljø i Frichsparken lige ved Ringgaden og Brabrandstien. Vi har et erfarent team på godt 30 medarbejdere. Her kan du få fleksibel arbejdstid, frihed under ansvar og stærke værdier! 

Ansøgning sendes til økonomichef Marianne Duus md@nordictours.dk. Vedhæft relevante papirer og anbefalinger og skriv, hvorfor vi lige skal vælge dig. 

HVORFOR ARBEJDE HOS NORDIC TOURS?

Vores internationale team arbejder kontinuerligt sammen om strategi, kundepleje og nye innovative produkter. Som medarbejder er du derfor med til at forme vores virksomheds fremtid. På studieture lærer du en række spændende destinationer at kende og får på den måde vores fantastiske produkter ind under huden.

Der er en god atmosfære på vores moderne kontorer i Frichsparken, hvor vi har udsigt over Århus Å og er i gåafstand fra centrum. De, der har lyst, har mulighed for at deltage i løb, strikkeklub og andre aktiviteter - se mere under Medarbejderaktiviteter. Flextid gør det muligt individuelt at tilpasse arbejdstiden i hverdagen. Vi er omfattet af en overenskomst mellem REJSA og Krifa - så vi har ordnede forhold og styr på pensionsordning, ekstra trivselsdage m.m.